Salut!

Noi suntem AGROEXPERT Vâlcea și ne bucurăm de vizita ta pe website-ul nostru.

Povestea noastră începe în anul 2001. La început, o echipă mică, dar cu voință multă, Agroexpert a investit mult suflet şi energie în idei frumoase și îndrăznețe, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Lucrările noastre reprezintă cartea noastră de vizită.

Dacă inițial activitatea noastră principală s-a dorit a fi exclusiv în domeniul producției horticole, nevoile pieței, cât şi dorința de a ne implica mai mult ne-au determinat să ne extindem și în domeniul amenajărilor peisagistice. Din dorința de a aborda problema cu profesionalism, echipa noastră a cooptat cei mai buni oameni în domeniu. În timp, am selectat atent furnizorii de produse, din țară și străinătate, pentru a putea oferi servicii demne de standardele clienților. Reputația nostră nu s-a construit doar pe calitatea muncii noastre, ci şi pe capacitatea de a oferi o relație uşoară și pe cât posibil, personală cu clienții noştri, relație care, în multe cazuri, durează de mai mulți ani. Astfel, am ajuns astăzi să avem în portofoliu peste 200 de proiecte realizate atât în domeniul lucrărilor de interes public, cât și în spațiul rezidențial privat.

Așadar, dacă visezi la un spațiu verde ca-n reviste și nu ştii de unde să începi, ori dacă ești în căutare de plante direct de la sursă, ai toate șansele să găsești în noi mai mult decât un prieten… AGROEXPERT!

De ce Proiectare?

Cine plantează o grădină plantează fericirea” – proverb chinezesc. “De ce Dumnezeu l-a făcut pe om grădinar? Pentru că ştia că în grădină, jumătate din muncă se face în genunchi”.

Pentru a avea o grădină de top este nevoie de multă muncă şi pricepere. Un simplu petec de pământ poate fi transformat de o echipă de oameni pregătiţi, într-un colţ de Rai. O grădină sau un parc pot spune multe despre personalitatea proprietarului, despre edili, despre deţinătorii de localuri sau aşezăminte care doresc să dea locului o aură definită de stil şi eleganţă. Tocmai de aceea este necesară intervenţia unui peisagist, astfel evitându-se şi modificările ce pot perturba bunul curs al lucrurilor.

Noi propunem soluţii originale, în funcţie de spaţiul aflat la dispoziţie şi oferim servicii diverse. În faza de proiectare sunt luate în calcul detaliile de ordin estetic, cât şi de ordin tehnic, precum amplasarea zonelor cu straturi, a căilor de acces şi a sistemelor de irigaţie şi drenaj.

De ce Amenajare?

Pentru că, prin proiectele noastre de peisagistică, bazate pe realizarea unor compoziţii inedite putem obţine ambianţe pline de frumuseţe şi relaxare, astfel încât simţurile vizuale şi olfactive să fie răsfăţate la maximum. Legătura dintre mediul natural şi cel antropic este astfel armonizată de către peisagist, efectele vizuale fiind determinante. O construcţie poate fi pusă altfel în valoare prin direcţionarea atenţiei privitorului, realizarea de jocuri de umbră şi lumină, prin culoare şi textură. Uneori, talentul şi priceperea peisagiştilor pot duce la adevărate opere de artă, deoarece implică domenii precum urbanismul, arhitectura, arta plastică sau meşteşugul prelucrării lemnului.

De ce Întreţinere?

Munca abia acum începe! O grădină nu poate străluci în adevărata ei splendoare decât prin îngrijirea pe care o merită şi o necesită după ce a fost realizată. Sunt lucrări ce trebuie executate la  timpul potrivit, altfel spațiile verzi își pot pierde din strălucire, calitate și aspect odată cu trecerea timpului. Ce putem face noi? Vom tunde iarba, arbuştii şi ramurile arborilor, vom trata bolile şi vom elimina dăunătorii, vom curăţa plantele moarte sau bolnave şi le vom înlocui, vom modela arborii şi arbuştii. Ne putem ocupa şi de întreținerea sistemelor de irigare, înlocuirea sistemelor şi detaliilor sistemelor defecte sau de iazuri şi altele.

 

Un prieten AGROEXPERT!