Jocuri de lumină și culoare în amenajările noastre

lumini si umbre

Soarele, neprețuitul astru al zilei așterne lumini vii, incredibile, colorând și înviorând natura cum numai el, Marele Pictor o poate face. Natura nu are egal, însă omul, prin talentul, priceperea și munca sa poate înnobila și aduce aportul său bun acolo unde este posibil.
Noi i-am creat cadrul ideal pentru ca razele sale să deseneze modele uluitoare ce se schimbă odată cu fiecare minut al zilei; de la răsăritul asemenea unei portocale tentante, la strălucirea puternică a amiezii, ce scurtează umbrele și până la roșul de foc al asfințitului. Am remodelat terenuri, am trasat schițe, am făcut proiecte, am transformat, uneori, din temelii un parc, o grădină, un spațiu destinat evenimentelor diverse. Am creat prilejul exploziei de forme, lumini și culori ce dau astfel viață unui cadru menit a ne face să ne simțim mai bine și să uităm de cotidian.  Noi, AGROEXPERT Vâlcea suntem mândri de ceea ce am realizat, mai cu seamă când beneficiarii au păstrat totul cum se cuvine, ori au apelat la serviciile noastre pentru ca frumoasele amenajări să fie întreținute optim.
Noaptea, povestea se schimbă; iluminatul pe care l-am prevăzut pentru amenajări conferă o altă dimensiune ansamblurilor, una deloc de neglijat, ce pune lucrurile într-o altă…lumină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.