Amenajare Euro Market Băbeni

Un spaţiu bussiness are nevoie, prin compensare şi de un spaţiu de recreere pentru angajaţi şi pentru clienţi.
La Euro Market Băbeni, implicit la Hotel DM, situat în imediata apropiere, era nevoie de acest lucru. Designul modern al clădirilor impunea o amenajare peisagistică în ton, fără a fi, însă, austeră sau rece. Am gândit un ansamblu alcătuit din elemente diferite, de la piatră, lemn şi vegetaţie, la jocuri de apă, care să creeze o adevărată oază de relaxare, nu doar vizuală.
Gazonul verde crud este completat armonios cu grupurile de arbuşti şi arbori cu frunziş globular, tabular, columnar, şamd, de diferite esenţe. Forma coroanei se remarcă uşor în orice anotimp şi influenţează starea psihică a privitorului.

Am combinat stilul geometric, care oferă o perspectivă mai amplă, cu stilul sinuos, mai blând, dar incitant. Practic, nu ştii ce te aşteaptă după curbe şi la fiecare pas poate fi o surpriză. Am preferat valonamentele şi terasarea pentru un echilibru al compoziţiei şi pentru alternanţă, definindu-le cu lemn, element natural.
Ansamblul mai include ancadramente de piatră, elemente de pavaj, un sistem modern de iluminat şi, desigur, mai multe jocuri şi bazine de apă, ce dau senzaţia pregnantă de relaxare şi beatitudine. Un mic iaz discret, înconjurat de vegetaţie specifică desăvârşeşte acest decor, poate mai puţin obişnuit pentru mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.