Amenajare Smile Holidays Denta clinic, Râmnicu Vâlcea

Smile Holidays Denta Clinic

Spațiul verde ce împrejmuiește clădirea a fost gândit să fie cât mai degajat, fără a friza totuși minimalismul.

Primul spital dentar privat din Oltenia, ca orice clinică sau cabinet de specialitate, are darul de a stârni clienților o senzație nu tocmai de relaxare, teama de dentist fiind una din cele mai frecvente. Astfel, rolul nostru a fost, nu numai de acorda o dimensiune estetică ambientului, ci și de a reduce stresul pacienților pe care, efectiv, “îi fură peisajul” înainte de a deschide ușa doctorului.

În jurul construcției propriu-zise am creat un mic spațiu verde,  în care am inserat grupuri de flori de grădină multicolore ușor de întreținut, precum și mici arbuști care să echilibreze cromatic și dimensional compoziția.

 Clădirea auxiliară, situată la intrare, în dreapta, a fost încadrată de câţiva arbuști cu coroană globulară și decorată cu jardiniere cu flori.

 

O atenție specială am acordat-o și limitelor proprietății, gardurile fiind mascate cu perdele de arbuști și arbori de talii diverse. De asemenea, a fost creat un mic spațiu de recreere în stânga clădirii principale, gândit sub forma unei alveole pe care am flancat-o cu pâlcuri de arbuști ornamentali, între care am plasat arbori de dimensiuni medii, din specii diferite, nelipsind coniferele, pentru a asigura culoare și vitalitate și pe perioada sezonului rece, ca și între sezoane.

Mai jos vă prezentăm imagini din proiectul 3D, pe baza căruia s-a realizat amenajarea:

… și rezultatul final:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.