Business garden

Club Stephany Valcea

Că este vorba de amenajarea parcării unui market sau de crearea unui spațiu de relaxare pentru clienți/angajați, valoarea unei locații business crește considerabil odată cu amenajarea spațiului verde disponibil. Implementarea unei soluții de amenajare peisagistică adecvate, în acord cu nevoile afacerii dumneavoastră, duce la atragerea de clienți prin îmbunătățirea aspectului locației și/sau la creșterea eficienței angajaților pe termen mediu și lung prin crearea unui cadru reconfortant, în care aceștia să își petreacă pauzele de lucru.

Poate nicio pensiune din Vâlcea nu concurează cu Pensiunea Bucura, din Căciulata, de al cărei nume se leagă AGROEXPERT Vâlcea, a cărei amenajare peisagistică, dealtfel, o provocare extraordinară pentru un peisagist,  am gândit-o, am proiectat-o şi am executat-o  cu maximum de seriozitate. Cu siguranţă, multe din ele beneficiază de amenajări plăcute, însă, probabil că după o baie zdravănă la ștrandul termal, orice turist cu o minimă educație estetică tânjește să…
Un spaţiu bussiness are nevoie, prin compensare şi de un spaţiu de recreere pentru angajaţi şi pentru clienţi. La Euro Market Băbeni, implicit la Hotel DM, situat în imediata apropiere, era nevoie de acest lucru. Designul modern al clădirilor impunea o amenajare peisagistică în ton, fără a fi, însă, austeră sau rece. Am gândit un ansamblu alcătuit din elemente diferite, de la piatră, lemn şi vegetaţie, la jocuri de apă,…
Smile Holidays Denta Clinic
Spațiul verde ce împrejmuiește clădirea a fost gândit să fie cât mai degajat, fără a friza totuși minimalismul. Primul spital dentar privat din Oltenia, ca orice clinică sau cabinet de specialitate, are darul de a stârni clienților o senzație nu tocmai de relaxare, teama de dentist fiind una din cele mai frecvente. Astfel, rolul nostru a fost, nu numai de acorda o dimensiune estetică ambientului, ci și de a reduce…
Amenajare Faurecia Ramnicu Valcea
FAURECIA a organizat un concurs de proiecte pentru amenajarea unui spațiu adecvat de relaxare și recreere pentru angajații din fabrica de la Râmnicu Vâlcea. Ideile și experiența noastră în domeniul amenajărilor peisagistice au cântărit decisiv în elaborarea unei soluții moderne, în ton cu nevoile și necesitățile beneficiarului, soluție ce avea să fie într-un final cea mai apreciată și implicit câștigătoare. Având la bază încrederea și susținerea beneficiarului de la stadiul…
Noul Centru de Evenimente „Premier Palace” de la Horezu nu face rabat la calitate în ceea ce privește serviciile oferite. Cum aspectul locației este esențial în reușita organizării evenimentelor speciale din viața fiecăruia, „Premier Palace” Horezu beneficiază de o amenajare a spațiilor verzi de nivel premium, care să facă față celor mai exigente priviri. Grupurile de plante perfect echilibrate, combinațiile surprinzătoare de forme și texturi, îmbinarea armonioasă a elementelor amenajării…
topiara
La Pensiunea Paradis din Râmnicu Vâlcea, am creat un ambient care să se potrivească perfect cu numele locatiei. Am ales din producția proprie, flori cu un colorit viu, care împreună cu plantele arboricole și o figurină #topiara, creează o atmosferă aparte, paradisiacă.
Winner's Pub Valcea - Cina
Winner’s Pub este locul ideal pentru recreere și petrecere a timpul liber. Decorurile florare aduc un plus de culoare și eleganță unei locații caracterizată prin atmosferă relaxantă și ospitalitate.
Club Stephany Valcea
Un spațiu urban multifuncțional de petrecere a timpului liber, ce beneficiază de o amenajare peisagistică modernă și elegantă.
Crystal Palace ramnicu Valcea
Un plus de personalitate adus unei locații de excepție, prin diversitatea de forme şi culori a plantelor ornamentale.
Paradis Royal
Pentru un centru de evenimente select așa cum este Paradis Royal, era obligatoriu să beneficieze de o amenajare a spațiilor verzi la înălțimea calității serviciilor oferite. Astfel, încă din faza de proiectare a amenajării s-au avut în vedere utilitatea elementelor ce o compun și valoarea estetică generală de excepție, care să confere locației personalitate și stil. Rezultatul a fost unul așteptat și surpinzător în același timp: un spațiu verde generos,…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.